Aduriz zapalio Baskiju, Arsenal jedva do LŠ!

Izvor: Press, 27.Avg.2014, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aduriz zapalio Baskiju, Arsenal jedva do LŠ!

Arsenal, Bajer iz Leverkuzen, Atletik Bilbao i Malme su još četiri učesnika Lige šampiona, čeka se poslednji, pošto Ludogorec i Steaua igraju produžetke.
Arsenal je golom Aleksisa Sančeza pobedio Bešiktaš sa 1:0 i došao do grupne faze LŠ 16. put zaredom. Imale su tobdžije problema, isključen je i Debuši 15 minuta pre kraja, ali puleni Slavena Bilića nisu umeli to da iskoriste.
Bajer iz Leverkuzena je rutinski savladao Kopenhagen sa 4:0 i tako samo potvrdio pobedu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << iz prvog meča od 3:2. Sve je bilo jasno već na startu meča kada su farmaceuti za samo sedam minuta došli do 2:0 golovima Čalhanoglua i Hung Min Sona. Do kraja poluvremena Kisling je povisio na 3:0 sa bele tačke, da bi u drugom delu igre pogodio drugi put Hakan čalhanoglu.

Atletik Bilbao je na San mamesu savladao Napoli sa 3:1 i ukupnim rezultatom 4:2 otišli u LŠ. A Napoli je na startu drugog poluvremena poveo golom Hamšika, ali je Aric Aduriz u 61. izjednačio, a u 68. doneo vođstvo Baskima. Tačku na pobedu Bilbaoa stavio je Ibai u 74. minutu.
Malme je šokirao Salcburg i pobedom u Švedskoj od 3:0 prošao u LŠ. U Austriji je bilo 2:1 za Salcburg, ali to nije bilo dovoljno. Malme je već posle 19. minuta imao rezultat koji ih vodi dalje golovima Rozenberga i Eriksena, da bi Markus Rozenberg postigao poslednji pogodak na meču.
Na susretu Ludogorec - Steaua trenutno je 1:0 i igraju se produžeci.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ (plej-of): Arsenal 17. put za redom u grupnoj fazi, u eliti i Leverkuzen, Bilbao i Malme

Izvor: Sportal.rs, 27.Avg.2014

U sredu je odigrano preostalih pet revanš utakmica za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona. U najelitnijem takmičenju u novoj sezoni gledaćemo fudbalere Arsenala, Atletik Bilbaoa, Bajer Leverkuzena, Malmea i Ludogoreca,...Arsenal je posle 0:0 iz prvog meča sa Bešiktašem, na "Emiratima" uspeo da...

Nastavak na Sportal.rs...

LŠ – Poznati svi učesnici, pogledajte šešire pred žreb!

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2014, 00:50

Konačno su poznati svi učesnici grupne faze Lige šampiona nakon što su svoj meč završili Ludogorec i Steaua.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.