Morgan Frimen kao mađioničar

Izvor: B92, 11.Avg.2011, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morgan Frimen kao mađioničar

Glumačka legenda i dobitnik Oskara Morgan Frimen (Morgan Freeman) u pregovorima je za ulogu mađioničara u filmu „Sada me vidiš (Now You See Me)" u režiji Luja Leterijea.

Frimen će se pridružiti ekipi filma u kojoj su Melani Loron (Melanie Lauerent), Mark Rufalo (Mark Ruffalo), Amanda Sejfrid (Amanda Seyfried) i Džes Eisenberg (Jesse Eisenberg).

Radnja filma „Sada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << me vidiš" stavlja u centar grupu izvođača poznatu kao „Četiri jahača", koji pljačkaju banke tokom svojih nastupa.

Frimen je u filmu odbačeni član „Magičnog kruga", koji živi tako što informiše o kriminalnim bandama.

Luj Leterije (Louis Leterrier), koji je radio film „Borba titana", režiraće ovaj film, a scenario potpisuju Edvard Rikort (Edward Ricord) i Boaz Jakin (Boaz Yakin).

Friman je u junu demantovao spekulacije medija da planira da se povuče iz Holivuda nakon što je dobio nagradu za životno delo američkog filmskog instituta.

The Daily Show With Jon Stewart Mon - Thurs 11p / 10c

Morgan Freeman

www.thedailyshow.com

Daily Show Full Episodes Political Humor & Satire Blog The Daily Show on Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MORGAN FRIMEN IGRA MAĐIONIČARA!

Izvor: Kurir, 11.Avg.2011

LOS ANĐELES - Glumac Morgan Frimen u pregovorima je za ulogu mađioničara u filmu "Sada me vidiš" (Now You See Me)...Frimen će se pridružiti ekipi filma u kojoj su Melani Loron, Mark Rufalo, Amanda Sejfrid i Džes Ajzenberg...Radnja filma "Sada me vidiš" stavlja u centar grupu izvođača poznatu...

Nastavak na Kurir...

Morgan Frimen glumi mađioničara

Izvor: Blic, 12.Avg.2011, 09:35

Morgan Frimen igraće u trileru “Now You See Me”, o mađioničarima koji pljačkaju banke. Film režisera Luja Leterijea pratiće tim agenata Federalnog istražnog biroa (FBI) u igri mačke i miša sa timom vrhunskih mađioničara koji tokom nastupa izvode seriju pljački banaka..U filmu će igrati...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.