Žoc: U Denveru verovatno misle da smo mi Indijanci

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2017, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žoc: "U Denveru verovatno misle da smo mi Indijanci"

I Željko Obradović je izneo svoj stav o odluci Nikole Jokića da preskoči Evrobasket 2017.

U velikom intervju za telegraf.rs, najtrofejniji trener Evrope je komentarisao nova strujanja u košarci, a neizostavna je bila i Nikola Jokić.

"Jokić je izvanredan igrač, lično mislim da mu je igranje u reprezentaciji pomoglo. Moje viđenje je da je igranje za državu najveća čast u karijeri.

Vidim da svi pokušavaju da nađu opravdanje za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Jokića i njegov nedolazak, a ono što meni najviše smeta je kada mi pričaju priču kako on treba da radi individualno na sebi. Po progaramu trenera iz Denvera. Verovatno smo mi svi ovde indijanci.

Završio je u maju, do jula ima dosta vremena i da se odmori. Da se razumemo, on je izvanredan dečko, dobro dete. I naravno da je reprezentacija s njim drugačija."
rekao je Obradović.

Žoc smatra da je Jokić bez problema mogao da trenira i po specijalnom programu koji je dobio od Denvera i da bude sa reprezentacijom.

"Hoćeš specijalan program, radi ga pre podne, a popodne sa reprezentacijom. Sve to može kad igrač hoće. On dečko verovatno razmišlja na drugačiji način ili ga neko savetuje. Ja to poštujem, ali imam pravo na svoje mišljenje." poentirao je Željko Obradović.

Da li je prevrtanje traktorskih guma i dizanje tegova u teretani bolji način za napredak od direktnih duela sa braćom Gasol ili Porzingisom ili Mozgovim? Mi smo svoje mišljenje o ovoj temi poodavno izneli i ono je u potpunosti podudarno sa Obradovićevim.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.