Izvor: Vesti-online.com, 26.Apr.2015, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Miličić "poludeo" uz Baju Malog Knindžu!

Košarci je rekao zbogom, prešao je na kik boks, ali zato "grmi" u kafani. Darko Miličić, dugogodišnji NBA as dobro se provodio uz pesmu Baje Malog Knindže.

Pivo koje je ispijao kao vodu, delio je sa svojim tetovažama dvojice četničkih komandanata Nikole Kalabića i Momčila Đujića.

Pogledajte kako izgleda nekadašnji drugi pik na draftu najjače lige na svetu 12 godina kasnije.
Pogledaj vesti o: Košarka,   NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

POKAZNA VEŽBA: Miličić objasnio kako se pije pivo (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Apr.2015

Darko Miličić je pre tri godine definitivno prerano okončao košarkašku karijeru, iako je svojevremeno važio za jednog od najvećih talenata sveta o čemu svedoči i podatak da je na NBA draftu biran kao drugi pik.. . Međutim, ćudljivom Miličiću očigledno nije bilo zanimljivo da posle 27. godine...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.