Teo odličan u pobedi CSKA, trijumf Fenera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2016, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo odličan u pobedi CSKA, trijumf Fenera

Evropski košarkaški prvak CSKA Moskva zabeležio je novu pobedu u Evroligi, pošto je večeras na svom terenu pobedio Panatinaikos sa 81:77, u drugom kolu takmičenja.

CSKA su do pobede predvodili Nando De Kolo i Andrej Voroncević sa po 20 poena, dok je kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić završio utakmicu sa šest poena i čak devet >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << asistencija.

Ovo je Panatinaikosu bio prvi poraz u takmičenju.

Žalgiris je večeras na svom terenu pobedio Baskoniju sa 78:73 i tako ostvario prvi trijumf u takmičenju.

Fenerbahče pobedio Barselonu u gostima

Košarkaši Fenerbahčea ostvarili su i drugu pobedu u Evroligi ove sezone, pošto su večeras u gostima pobedili Barselonu sa 73:72, u drugom kolu takmičenja.

Istanbulska ekipa je tokom većeg dela meča kontrolisala igru, a slavila je u neizvesnoj završnici, pošto se rezultat nije menjao tokom celog poslednjeg minuta. Barselona je poslednji šut imala 10 sekundi pre kraja, ali Tajris Rajs nije bio precizan.

Igrači Fenerbahčea su posle toga sjajno kontrolisali loptu po terenu i nisu dozvolili domaćem timu da napravi faul.

Bobi Dikson i Kostas Slukas postigli su po 15 poena za Fenerbahče, dok je Bogdan Bogdanović doprineo trijumfu sa 12 poena i četiri asistencije. Reprezentativac Srbije Nikola Kalinić dao je sedam poena.

Barselonu je predvodio Rajs sa 19 poena. Španskoj ekipi ovo je bio prvi poraz.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.