Izvor: Danas, 29.Avg.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sadržajan vikend na Štrandu

Ovog vikenda na novosadskoj plaži Štrand pripremljen je raznovrstan program, koji će posebno obradovati ljubitelje sporta, saopštilo je JKP "Gradsko zelenilo". U subotu, 29. avgusta od 8 do 17 časova na centralnom platou biće održan drugi "Koloseum kup" - takmičenje u funkcionalnim vežbama. U subotu od 16 časova na košarkaškom terenu biće održana humanitarna akcija "Košarkom protiv nasilja nad ženama", a takmičenje se sastoji u šutiranju trojki i slobodnih bacanja. U paru >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << sa nekom od novosadskih košarkašica svi koji se uključe doprineće pokretanju Radionice za izradu igračaka namenjene ženama koje su preživale porodično ili partnersko nasilje.

Prijavu za učešće potrebno je poslati na cazs.infoŽgmail.com ili se javiti na 063 813 89 88, a na dan takmičenja uplatiti 300 dinara na štandu Radionice za izradu igračaka, kao doprinos akciji.

Svaki dinar prikupljen u akciji "Košarkom protiv nasilja nad ženama" biće udvostručen sredstvima fondacije "Trag" koja takođe podržava pokretanje Radionice za izradu igračaka.

U subotu uveče, od 19 do 23 sata centralni plato Štranda biće u znaku salse, kada Plesna škola "Alegro" organizuje salsa veče. U nedelju, 30. avgusta od 9 do 14 časova na programu je jubilarni 20. Novosadski triatlon u organizaciji kluba "Dinamik" iz Novog Sada. Prijavno mesto će biti ispod Mosta slobode, a prijave će se primati od 7.30 do samog početka takmičenja.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.