SUPERLIGA: Mega se provukla u Čačku, Panteri ubedljivi u Vršcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2017, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA: Mega se provukla u Čačku, Panteri ubedljivi u Vršcu

Kompletirano drugo kolo.

Kompletirano je drugo kolo Superlige Srbije, a košarkaški Borca iz Čačka bili su blizu iznenađenja protiv učesnika ABA lige Mega Leksa, ali su ipak položili oružje posle produžetka. Dinamik je bio ubedljiv protiv Spartaka iz Subotice, dok je FMP lako rešio u svoju korist duel u Vršcu.

RUSI OČIMA NE VERUJU: Ova slika sa derbija OSTAVILA ih je bez teksta (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
NBA DRAFT: Prijavu PODNELA dva ZVEZDAŠA! (FOTO)

Čačani su u uzbudljivom meču protiv Mege imaloi tri poena prednosti minut pre kraja, a mogli su i više da Mićić nije promašio oba penala. Mega je sve to uspešno kaznila a Novak je osigurao pobedu gostiju. Najefikasniji kod Čačana bio je Todrović sa 24, dok je Mićić postigao 12 poena. U redovima Mege istakao se Jaramaz sa 15, dok su Rebić i Spasojević postigli po 13 ponea.

SPOMENUO I SUĐENJE: Reči Partizanovog reprezentativca sa klupe u hodniku „Pionira“ oduševiće Grobare, a neće se dopasti navijačima Zvezde (VIDEO)

Dinamik je ostvario prvu pobedu u Superligi u svojoj kratkoj istoriji pošto je savladao subotički Spartak. Tim Mute Nikolića apsolutno je kontrolisao meč od početka do kraja i ostvario ubedljiv trijumf predvođen sa 23 poena Stevanovića i 19 Gavrilovića, dok se kod gostiju izdvojio Matić sa 22 poena.

KUZMIĆ I SIMONOVIĆ: Nije lako, ali ima još života u nama

U poslednjem meču najubedljiviju pobedu u ovom kolu ostvario je FMP koji je u Vršcu bio ubedljiv protiv domaćina.  Panteri su od starta imali prednost, ali su meč prelomili u trećoj deonici. Radanov sa 16 i Lazarević sa 10 poena bili su najefikasinij u redovima Pantera, dok su kod Vrščana vredni pomena bili Fundić sa 13 i Stojadinović sa 11 postignutih poena.

REZULTATI 2. kolo:

Sreda:

Dinamik - Spartak 92:75

Borac - Mega Leks 75:77 p.p. (67:67)

Vršac - FMP 57:81

Utorak:

Crvena zvezda - Partizan 85:74

TABELA: Crvena zvezda 2-0, FMP 2-0, Borac 1-1, Dinamik 1-1, Partizan 1-1, Mega Leks 1-1, Vršac 0-2, Spartak 0-2.
Pogledaj vesti o: NBA,   Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.