Perasović odabrao - Oni će predstavljati Hrvatsku na EP

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2015, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perasović odabrao - Oni će predstavljati Hrvatsku na EP

Reprezentacija Hrvatske na čelu sa Velimirom Perasovićem je dobila konačan spisak učesnika na Eurobasketu.

Hrvatska je među poslednjima odabrala reprezentativce koji će igrati na EP u košarci koji se delom održava i u toj zemlji.

Velimir Perasović odlučio je da sa spiska otpadnu Tomislav Zubčić i Željko Šakić.

Evo i sastava reprezentacije Hrvatske:

Rok Stipčević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Roko Leni Ukić, Dontaje Drejper, Krunoslav Simon, Marko Tomas, Mario Hezonja, Bojan Bogdanović, Damjan Rudež, Dario Šarić, Luka Žorić, Ante Tomić i Miro Bilan.

Hrvati se takmiče u grupi C koja se igra u Zagrebu zajedno sa Slovenijom, Holandijom, Gruzijom, Makedonijom i Grčkom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hrvati odredili tim, igra i Tomas

Izvor: Mondo, 04.Sep.2015

Selektor hrvatske reprezentacije Velimir Perasović objavio spisak za Eurobasket. Na njemu je i Marko Tomas, koji se čekao da bi se utvrdilo zdravstveno stanje. Otpali Željko Šakić i Tomislav Zubčić...Foto: fiba.com..Sa umerenim optimizmom, Hrvatska ulazi u Evropsko prvenstvo u košarci, čiji...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.