Mitrović: Kapitenska traka je čast i velika obaveza

Izvor: 24sata, 13.Avg.2014, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Kapitenska traka je čast i velika obaveza

Košarkaški klub Crvena zvezda dobio je novog kapitena. Na prvom treningu, na startu priprema trener crveno-belih Dejan Radonjič objavio je da će kapitensku traku u sezoni 2014/2015. poneti Luka Mitrović.

ODGOVORNOST - Talentovani krilni centar rođen je 21. marta 1993. godine u Novom Sadu. Prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije s kojima je imao dosta uspeha. Na evropskim prvenstvima osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << je bronzanu medalju s kadetskom i srebrnu medalju s juniorskom reprezentacijom, dok se na šampionatu sveta za igrače do 19 godina okitio srebrnim odličjem.

U Crvenu zvezdu Mitrović je došao iz vršačkog Hemofarma 2012. godine, a sa Zvezdom je osvojio dva Kupa Radivoja Koraća.

“Jako sam srećan. Moram da priznam da nije mala stvar biti kapiten Crvene zvezde pogotovo za mene jer imam samo 21 godinu. Mogu reći da to predstavlja rezultat mog velikog truda, rada i zalaganja, naročito od kada je za trenera imenovan Dejan Radonjić. Zaista sam ponosan. Drago mi je što ću biti predvodnik novog Zvezdinog tima. Počastvovan sam i zato ću učiniti sve da opravdam ukazano poverenje”, konstatovao je Mitrović.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.