Izvor: HotSport.rs, 21.Jun.2017, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MI SMO ZEMLJA KOŠARKE: Srbija ponovo tukla Amere na Svetskom prvenstvu!

Srpski basketaši još jednom su napravili veliki podvig trijumfom nad SAD u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u basketu 3×3.

Nema nam ravnih. Odbrana titule svetskog prvaka za srpske basketaše ide izuzetno glatko, pogotovo ako se u obzir uzme da je danas u Nantu u četvrtfinalu pala selekcija Sjedinjenih Američkih Država!
Ekipa u sastavu Dejan Majstorović, Dušan Domović Bulut, Marko Ždero i Marko Savić savladala je Amere sa 17:14 i tako se plasirala >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u polufinale, gde čeka boljeg iz duela Francuska-Ukrajina.
Dejmon Hafman, Kreg Mur, Danijel Mavreides i Zahir Kerington su i prošle godine dobili lekciju od Srba, i to u finalu, a ove godine, po već oprobanom receptu, naši basketaši su ponovo srušili najvećeg rivala na putu ka zlatu.
Vodili su Amerikanci sa 9:7, kada su Srbi krenuli u seriju za preokret i prednost od 12:10. Do kraja se Ameri nisu predavali, ali nisu ni mogli do novog preokreta, iako su imali par šuteva za tri poena da to i učine.
Srećom, nisu uspeli i čekamo polufinale, koje će Srbija igrati već danas od 17:15h.
The post MI SMO ZEMLJA KOŠARKE: Srbija ponovo tukla Amere na Svetskom prvenstvu! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Basketaši Srbije u polufinalu SP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2017

Basketaši Srbije plasirali su se u polufinale Svetskog prvenstva, pošto su danas u četvrtfinalu, u reprizi prošlogodišnjeg finala, ponovo savladali selekciju SAD 17:14...Srpski basketaši u polufinalu od 17:15 sati igrati sa boljim iz duela Ukrajine i Francuske.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Serbian basketball players smashed Americans for World Cup semi-finals! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017

The Serbian basketball players have crushed the Americans! This time in the quarter-finals of the World Cup with 17:14, so they will play against Ukraine or France...Dusan Domovic Bulut, Marko Savic, Marko Zdero and Dejan Majstorovic are the defenders of Champions title which they have won last fall...

Nastavak na Telegraf.rs...

3x3: Orlovi su u finalu!

Izvor: MVP.rs, 21.Jun.2017

Seniorska reprezentacija Srbije u basketu "tri na tri" plasirala se u finale Svetskog prvenstva...Pobedom nad selekcijom Francuske, seniorska reprezentacija Srbije u basketu "tri na tri" plasirala se u finale Svetskog prvenstva koje se održava u Nantu. Orlovi su u polufinalu savladali reprezentaciju...

Nastavak na MVP.rs...

SRBI GOSPODARE BASKET TERENIMA: Bulut i drugovi pregazili Francusku za finale!

Izvor: HotSport.rs, 21.Jun.2017

Srpski basketaši su u finalu Svetskog prvenstva u Nantu, pošto su u polufinalu deklasirali domaćina Francusku sa 22:11.. . Odbrana svetskog trona tako je blizu. Basketaši Srbije plasirali su se u finale Svetskog prvenstva nakon velike pobede nad Sjedinjenim Američkim Državama u četvrtfinalu rezultatom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.