KOŠARKAŠKI SPEKTAKL: Borske košarkašice u subotu dočekuju beogradski “Partizan” [NAJAVA]

Izvor: Bor030.net, 22.Jan.2015, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOŠARKAŠKI SPEKTAKL: Borske košarkašice u subotu dočekuju beogradski “Partizan” [NAJAVA]

Košarkašice ŽKK “Bor” odigraće u subotu, 24. januara od 19 časova utakmicu 15. kola Prve ženske košarkaške lige Srbije protiv šestoplasirane ekipe ŽKK “Partizan” iz Beograda. Utakmica će se odigrati u velikoj hali JU “Sportski centar Bor”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << a iz uprave borskog kluba pozivaju na što veću masovnost.

Nakon prošlonedeljne neočekivane pobede protiv trećeplasirane ekipe iz Vrbasa, borske košarkašice nastavljaju borbu za opstanak u najkvalitetnijoj ženskoj ligi u zemlji.

Ovoga puta Borankama će se suprostaviti ekipa beogradskog “Partizana”, koja u odnosu na borski tim ima 4 boda više, devet dobijenih utakmica i četiri poraza.

Prošlonedeljna pobeda borskih košarkašica nije donela boljitak po naš tim i dugo očekivan napredak sa 10. mesta na tabeli. Za našom ekipom zaostaju samo dve ekipe od ukupno 12, pa bi naredne pobede dobro došle boljem plasmanu, s obzirom da poslednje tri ekipe na tabeli ispadaju iz takmičenja, a znamo da je cilj svake ekipe koja uđe u ovako jaku ligu što duži opstanak u njoj.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Vilenjaci“ dočekuju Zemunce

Izvor: NTV.rs, 22.Jan.2015

U 6.kolu Prve „A“ vaterpolo lige Srbije niški Nais ugostiće ekipu Zemuna. Subotnji susret na čairskom bazenu počeće u 20 časova, a ulaz je slobodan. Posle pobede u prošlom kolu u gostima protiv Beograda, „niški vilenjaci“ žele nova tri boda. Oni su trenutno peti na tabeli sa 7 bodova,...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.