KK Partizan: Ulaznice za meč protiv Igokee u prodaji od petka

Izvor: Blic, 22.Jan.2015, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Partizan: Ulaznice za meč protiv Igokee u prodaji od petka

Utakmica 19. kola ABA lige između Partizan Nis-a i Igokee na programu je u subotu sa početkom u 21 čas, a karte za ovaj meč mogu se kupiti u petak, kao i na dan utakmice.

Cena ulaznica za ovaj susret je 200 dinara za tribine i 400 dinara za parter, a prodaja karata biće organizovana u sledećim terminima: u petak, 23. januara od 10 do 16 časova u prostorijama KK Partizan NIS na stadionu Partizana, dok će se u subotu, 24. januara od 18 sati pa do samog početka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utakmice karte prodavati na blagajni hale Pionir. Jedna osoba moći će da kupi najviše četiri ulaznice, navodi se na zvaničnom sajtu kluba.

Partizan je trenutno na četvrtom mestu ABA lige sa 11 pobeda i sedam poraza, dok su gosti pretposlednji na tabeli sa pet trijumfa i 13 neuspeha.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PARTIZAN U SUBOTU SA IGOKEOM: Od sutra karte u prodaji

Izvor: HotSport.rs, 23.Jan.2015, 00:14

Karte za utakmicu između Partizana i Igokee biće puštene u prodaju sutra, a prodavaće se i na dan utakmice u subotu.. . U petak, 23. januara, karte će se prodavati u prostorijama KK Partizan na stadionu Partizana u Humskoj ulici u periodu od 10 do 16 časova. Na dan utakmicu, u subotu, navijači...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.