Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2014, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APEL ZVEZDE: Navijači, bez pogrdnog skandiranja, uvredljivih parola i transparenata!

Košarkaški klub Crvena zvezda apelovao je na navijače da se ponašaju fer i sportski na predstojećem meču sa Neptunasom u Evroligi. Zvezda će u četvrtak u 19.00 časova dočekati litvanski tim u sedmom kolu Grupe D Evrolige.

– Zbog specifičnosti situacije, svih nemilih događaja u Istanbulu koji su doveli do povećanja tenzija, bilo kakvo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pogrdno skandiranje ili isticanje uvredljivih parola i transparenata na nacionalnoj, verskoj ili rasnoj osnovi moglo bi da izazove veoma oštre kazne od strane Evrolige –  apeluje Zvezda.
Utakmica protiv Neptunasa biće ‘pod posebnom lupom’ zbog tragedije koja se dogodila u Istanbulu gde je prošle nedelje ubijen navijač Zvezde, uoči utakmice protiv Galatasaraja.
Inače, Evroliga je već nekoliko puta kaznila Zvezdu, a disciplinski sudija tog takmičenja više puta je upozorio crveno-bele zbog ponašanja navijača.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Košarka,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA NAVIJAČIMA: Pogrdno skandiranje nam donosi oštru kaznu!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Nov.2014

Zbog specifičnosti situacije, svih nemilih događaja u Istanbulu koji su doveli do povećanja tenzija, bilo kakvo pogrdno skandiranje ili isticanje uvredljivih parola i transparenata na nacionalnoj, verskoj ili rasnoj osnovi moglo bi da izazove veoma oštre kazne od strane Evrolige, tvrde sa Malog Kalemegdana..Košarkašima...

Nastavak na Telegraf.rs...

APEL CRVENE ZVEZDE PRISTALICAMA: Navijajte fer i sportski!

Izvor: Press, 26.Nov.2014

Košarkaški klub Crvena zvezda apelovao je danas na svoje pristalice da se ponašaju fer i sportski na predstojećoj utakmici Evrolige protiv ekipe litvanskog Neptunasa. . "Zbog specifičnosti situacije, svih nemilih događaja...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.