WB2015: Jelena Janković protiv Kvitove

Izvor: Radio 021, 04.Jul.2015, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WB2015: Jelena Janković protiv Kvitove

Šestog dana takmičenja na Vimbldonu Srbija će imati četvoro predstavnika.

Prvi će na teren izaći Viktor Troicki koji od 12 sati i 30 minuta igra meč trećeg kola protiv Nemca Dastina Brauna, koji je napravio najveće iznenađenje na turniru do sada pošto je eliminisao Španca Rafaela Nadala. Braun je 102. igrač na svetu, a u glavni žreb je došao iz kvalifikacija.

Jelena Janković se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u trećem kolu sastaje sa Petrom Kvitovom iz Češke. Meč Janković - Kvitova drugi je na centralnom terenu, gde program u 14 sati otvaraju Švajcarac Rodžer Federer i Sem Grot iz Australije. Kvitova brani titulu u Londonu i postavljena je za drugog nosioca.

Nenad Zimonjić će morati dva puta da izlazi na teren. Prvo će oko 14 sati u paru sa Poljakom Marcinom Matkovskim igrati protiv britansko-francuske kombinacije Dominik Inglot/Rože Eduar Vazelan, a nešto kasnije sa Jarmilom Gajdošovom u miksu. Protivnici Zimonjića i Gajdošove biće četvrti nosioci Bob Brajan iz SAD i Karolin Garsija iz Francuske.

Na Vimbldonu počinju i takmičenja u konkurenciji juniora i juniorki. Miomir Kecmanović u 12 sati igra meč prvog kola protiv domaćeg igrača Fina Basa.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.