(VIDEO) BRUKA NA STARTU: Jelenu Janković isprašila 106. teniserka sveta!

Izvor: Kurir, 26.Maj.2015, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) BRUKA NA STARTU: Jelenu Janković isprašila 106. teniserka sveta!

Iskusna srpska teniserka završila je takmičenje već u prvom kolu Otvorenog prvenstva Francuske

PARIZ - Srpska teniserka Jelena Janković doživela je ubedljiv poraz već u prvom kolu Rolan Garosa (2:0) od 106. teniserke sveta Bugarke Sesil Karatančeve.

Bugarska teniserka (25), koja je do glavnog žreba došla nakon tri kruga kvalifikacija, prilično lako je savladala iskusnu srpsku teniserku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << (6:3, 6:4).

U prvom setu u kom je viđeno ukupno pet brejkova, Bugarka je od rezultata 3:3 uspela da osvoji tri gema u nizu i tako povede sa 1:0.

Jelena je očajno otvorila drugi set. Dozvolila je Karatančevoj da osvoji čak četiri vezana gema (dva brejka) i dođe do ubedljive prednosti na meču. Džej Džej se onda vratila, stigla do 4:5, ali više nije mogla. Karatančeva je onda, posle mnogo borbe, dobila gem na svoj servis i plasirala se u drugo kolo.

Meč je trajao sat i 26 minuta.

When people point out your flaws like pic.twitter.com/4BqojwvVGe
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.