Rivalke u singlu dobre kao tandem: Janković i Klejbanova u četvrtfinalu dublova

Izvor: Blic, 24.Apr.2014, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rivalke u singlu dobre kao tandem: Janković i Klejbanova u četvrtfinalu dublova

Srpska teniserka Jelena Janković i Ruskinja Alisa Klejbanova plasirale su se u četvrtfinale u konkurenciji dublova na WTA turniru u Štutgartu, pošto su u prvom kolu savladale letonsko-beloruski par Dijana Marčinevič/Aleksandra Sasnovič sa 6:3, 6:0.

Jankovićeva i Klejbanova u borbi za polufinale igraju sa Italijankama Sarom Erani i Robertom Vinči, koje su pobedile Srpkinju Teodoru Mirčić i Francuskinju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Lauru Torp sa 6:2, 6:2.

Zanimljivo je da se Jankovićeva i Klejbanova u Štutgartu sastaju u četvrtfinalu singla. Turnir u nemačkom gradu igra se za ukupan nagradni fond od 710.000 dolara.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jelena uspešna i u dublu

Izvor: B92, 24.Apr.2014

Srpska teniserka Jelena Janković i Ruskinja Alisa Klejbanova plasirale su se u četvrtfinale u konkurenciji dublova na WTA turniru u Štutgartu...Njih dve su u prvom kolu savladale letonsko-beloruski par Dijana Marčinevič/Aleksandra Sasnovič 6:3, 6:0...Jankovićeva i Klejbanova u borbi za polufinale...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.