Belinda Benčić otkrila tajnu: Martina Hingis me je spremila za Jelenu

Izvor: Blic, 01.Sep.2014, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belinda Benčić otkrila tajnu: Martina Hingis me je spremila za Jelenu

Sedamnaestogodišnja Belinda Benčić pobrinula se za novu senzaciju na US openu, eliminsavši Jelenu Janković u osmini finala pobedom od 7:6(6), 6:3, posle čega je priznala da je veliku pomoć imala u savetima slavne Martine Hingis.

Martinina mama Melani Molitor, trenira mladu Švajcarkinju, ali je i sama Hingisova, kao mentor, ponekad u ulozi savetnika. Ovoga puta, baš protiv Jelene, i više od toga.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />"Martina me je pred početak meča uputila kako treba da iram. Rekla mi je da se držim dugih razmena udaraca, da budem agresivna i da posebno obratim pažnju na Jelenine bekhend paralele. Zato sam je, koliko sam to mogla, često terala da igra forhendom", rekla je Benčićeva.

Ona će u četvrtfinalu igrati protiv Šuai Peng, 28-godišnjakinje koja takođe nikada ranije nije bila u četvrtfinalu grend slema. No, za razliku od nje, Benčićeva je pobedila dve igračice iz Top 10 svetskog tenisa, baš na ovom trenutku.

"To je potpuno ludilo", uz osmeh kaže mlada Švajcarkinja slovačkog porekla.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.