Danilo Ikodinović pred istražnim sudijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilo Ikodinović pred istražnim sudijom

NOVI SAD - Vatrepolista Danilo Ikodinović krajem oktobra trebalo bi da bude saslušan pred istražnim sudijom Opštinskog suda u Novom Sadu u okviru istražnih radnji vezanih za saobraćajnu nesreću u kojoj je učestvovao, saopštio je sud.

Ikodinović će pred istražnim sudijom biti saslušan krajem oktobra, ukoliko to dozvoli njegovo zdravstveno stanje, navedeno je u saopštenju suda.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << daljem toku postupka biće saslušani predloženi svedoci i izvedeno odgovarajuće veštačenje, koje je predložilo Opštinsko javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Tužilaštvo je 27. avgusta podnelo zahtev za sprovođenje određenih istražnih radnji protiv Ikodinovića, precizirano je u saopštenju, uz napomenu da se navedeni akt koristi kod skraćenog postupka u kome je za krivično delo zaprećena kazna zatvora do tri godine.

Ikodinović je teško povređen u saobraćajnoj nesreći 28. juna na putu Zrenjanin - Novi Sad, kada je vozeći motocikl, usled brzine neprilagođene stanju puta i drugim uslovima, udario u zadnji deo "zastave koral" koja se kretala u istom smeru.

Ikodinoviću je tom prilikom teško povređena desna ruka, a posle nesreće imao je više hirurških intervenicija, a zbog kritičnog stanja lekari su ga držali u veštački izazvanoj komi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dača kod sudije

Izvor: Glas javnosti, 20.Sep.2008, 09:37

NOVI SAD - Vaterpolista Danilo Ikodinović (32) krajem oktobra trebalo bi da bude saslušan pred istražnim sudijom Opštinskog suda u Novom Sadu u okviru istražnih radnji vezanih za saobraćajnu nesreću u kojoj je učestvovao, saopštio je juče sud...Ikodinović će pred istražnim sudijom biti saslušan...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.