Španija: Neće biti lako, nadamo se Grcima

Izvor: B92, 05.Jul.2015, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španija: Neće biti lako, nadamo se Grcima

Španski premijer Mariano Rahoj izrazio je nadu da će Grčka ostati u evrozoni posle današnjeg referenduma, ali budućnost te zone neće biti laka.

"Grčka je deo Evropske unije (EU) i evrozone i nadam se da će tako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i ostati", rekao je Rahoj podsećajući na solidarnost EU koja je Grčkoj uputila finansijsku pomoć od 200 milijardi evra.

"Budućnost neće biti laka za Grčku bez obzira na ishod referenduma", dodao je španski premijer.

U Grčkoj se danas na referendumu glasa o prihvatanju ili odbijanju ponude kreditora toj zemlji koja je na ivici bankrota.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rahoj za ostanak Grčke u evrozoni

Izvor: Akter, 05.Jul.2015

Španski premijer Mariano Rahoj izrazio je danas nadu da će Grčka ostati u evrozoni posle današnjeg referenduma, ali budućnost te zone neće biti laka.."Grčka je deo Evropske unije (EU) i evrozone i nadam se da će tako i ostati", rekao je Rahoj podsećajući na solidarnost EU koja je Grčkoj uputila...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.