Ronaldo: Znao sam da ću pogoditi!

Izvor: B92, 29.Maj.2016, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Znao sam da ću pogoditi!

Kristijano Ronaldo bio je logično presrećan posle osvajanja titule prvaka Evrope.

Real Madrid je u finalu Lige šampiona u Milanu savladao Atletiko sa 5:3 posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, a odlučujući penal postigao je upravo Ronaldo posle promašaja Huanfrana.

„Veoma smo srećni, finala su uvek teška. Ekipa je bila sjajna i mnogo se žrtvovala. To je impresivno. Znao sam da ću postići pobedonosni penal. Bio sam samouveren. Srećan sam, želim da podelim ovaj trofej sa svim navijačima Reala“, rekao je Portugalac.

Real je 11. put u svojoj istoriji postao prvak Evrope, a Ronaldo je treći put osvojio 'ušati pehar'.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nema stajanja - Ovo su šeširi za novu sezonu u Ligi šampiona! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2016

Veče nakon trijumfa Real Madrida u finalu Lige šampiona možemo da se okrenemo ka novoj sezoni jer praktično znamo ko će sve učestvovati, kao i sastav šešira za grupnu fazu takmičenja...Madriđani su sigurno još uvek mamurni od proslave i tugovanja, a nova sezona u Ligi šampiona startovaće...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.