Real ovu ponudu neće odbiti, napadač stiže u PL!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2016, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real ovu ponudu neće odbiti, napadač stiže u PL!

Ako je verovati italijanskim medijima stvari se brzo odvijaju, čitava priča bi trebalo da bude završena pre EP.

Sastanak će uslediti odmah posle finala Lige šampiona, ali Juventus se ne nada puno, Real je odlučio da iskoristi klauzulu, za 30 miliona vrati Alvara Moratu i za duplo veći novac ga preproda Arsenalu.

"Tutosport" je uveren da će ovo biti jedan od najvećih transfera leta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Venger je spreman da plati 60 miliona za Španca koji je za dve godine u Juventusu eksplodirao i sada je jedan od najtraženijih igrača na tržištu.

Realu ne treba, niti bi mogao da dobije šansu da igra standardno, pa ni sam Morata ne želi da ostane u klubu u kome je ponikao.

Iako se Juventus nada da bi mogao da ostane u Torinu, njegova namera je da ode u Englesku gde će više zarađivati, a i procena je da bi mogao da ima veću minutažu nego u Juventusu.

Jer i pored toga što je veoma tražen i skup, on nije bio standardan u redovima italijanskog šampiona. Naime, tokom sezone iskristalisalo se da Dibala i Mandžukić imaju prednost, a Morati to nije palo baš lako.

Jasno, u Juventusu se takve stvari drže van medija, no procurelo je da nije baš u sjajnim odnosima sa Alegrijem, sećate se par kratkih spojeva, onog kada ga je trener vratio da promeni opremu koja se razlikovala od saigrača.

"Mi nismo manekeni ovde, igramo fudbal", rekao je tada Alegri.

Uz to, razmena vatre desila se i u par navrata kada je Morata meč presedeo na klupi.

Na kraju je doneo Juventusu kup u Rimu, Alegri kaže da je za njega najbolje da ostane u Torinu, ali mladi napadač ima druge namere.

Juventusov "plan B" podrazumeva Kavanija, ali to je teška meta. Verovatnije je da ostane Simone Zaza i dobije šansu da igra, on je bio džoker ekipe ove sezone.

Italijanski šampion želi da što pre bude načisto sa Moratom, tačnije da zna šta im je činiti, a novac od njega će najverovatnije biti utrošen na Berardija iz Sasuola.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Može li on da zameni Vardija? Lester ponudio 30 miliona evra

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2016

Nedavno je objavljeno da Džejmi Vardi ima klauzulu o odlasku od 20 miliona evra, a Lester je prema pisanju britanskih medija spreman da plati čak 30 miliona evropskih novčanica kako bi doveo napadača CSKA iz Moskve Ahmeda Musu (24)...Nigerijski golgeter, prvak Rusije ove sezone, mogao bi da bude...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.