Maler za Real, nezamenjivi prvotimac propušta važne mečeve!

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2016, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maler za Real, nezamenjivi prvotimac propušta važne mečeve!

Defanzivac Real Madrida propustiće najvažnije mečeve u ovom mesecu.

Levi bek Madriđana Marselo zbog povrede ramena pauziraće oko dve nedelje zbog čega će propustiti prvi duel osmine finala Lige šampiona protiv Rome, kao i duel sa Atletik Bilbaom u Primeri.

Marselo je u nedeljnoj pobedi Real Madrida nad Granadom nezgodno pao pri čemu je zadobio povredu ramena.

Brazilac će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zbog ove povrede propustiti meč sa Atletik Bilbaom i Romom, a veliko je pitanje da li će biti spreman za gostovanje Malagi narednog vikenda.

Real Madrid je trenutno treći na tabeli Lige Primere sa bodom manje od Atletiko Madrida i četiri manje od Barselone koja ima i meč manje.

Real u subotu od 16 sati dočekuje Atletik Bilbao, a potom u sredu od 20:45 gostuje u Rimu u prvom meču osmine finala Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bejl preskače duel sa Romom?

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2016, 15:12

Stručni štab Real Madrida najverovatnije neće moći da računa na Gereta Bejla za prvi meč osmine finala Lige šampiona sa Romom...Sedam dana ostalo je do prvih mečeva eliminacione faze Lige šampiona, a stručni štab Real Madrida i dalje ima kadrovskih problema...Zinedin Zidan najverovatnije neće...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.