Klop: Nikada neću voditi Bajern

Izvor: B92, 30.Apr.2016, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Nikada neću voditi Bajern

Menadžer Liverpula Jirgen Klop veruje da nikada u svojoj karijeri neće biti trener Bajerna jer im se smejao kada su izgubili od Majnca.

Klop je jedan od najboljih trenera sveta u poslednjih nekoliko godina, a velike uspehe imao je sa Borusijom Dortmund sa kojom je osvojio Bundesligu dva puta i sa kojom je stigao do finala Lige šampiona.

„Sam sam sebi zatvorio vrata Bajerna. Bila je to radost zbog uspeha Majnca. Ali, na video snimku deluje kao da sam se maliciozno radovao. To ne može da se ispravi“, rekao je Klop.

Klop je veći deo igračke karijere proveo u Majncu, a i trenersku karijeru je počeo u tom klubu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Klop: Bajern mi nikada neće ponuditi posao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2016

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da je uveren da mu Bajern nikada neće ponuditi posao, jer se smejao kada je minhenski klub izgubio od Majnca ranije ove sezone..."Zatvorio sam sam sebi vrata Bajerna. Stvarno sam se radovao uspehu Majnca. Na snimku to izgleda kao zlobno radovanje....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.