Ajaks dobio veliki vetar u leđa pred finale (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2017, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajaks dobio veliki vetar u leđa pred finale (video)

Veliki broj klupski legendi poslalo je poruku podrške 'Kopljanicima' uoči meča sezone sa Mančester Junajtedom.

Večeras od 20:45h se igra finale Lige Evrope u Stokholmu, na negdan će izaći dva giganta evropskog fudbala, ulog je ogroman, a pobednik osim trofeja dobija i vizu za Ligu šampiona naredne sezone.

Doduše, Ajaks bi i u slučaju poraza mogao da se domogne elitnog takmičenja, i to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kroz kvalifikacije jer je na to ostvario pravo kao drugoplasirani tim holandskog šamponata, dok je Mančester Junajtedu ovo jedina prilika da se nađe u društvu najboljih na 'Starom kontinentu'.

"Đavoli" imaju više kadrovskih probelma, svakako najveći hendikep je odustvo najboljeg strelca ekipe ove sezone Zlatana Ibrahimovića, koji je postao veliko ime u svetu fudbala upravo u dresu Ajaksa.

Neki Ibrini saigrači iz vremena dok je žario i palio igrajući sa 'Kopljanike', ali i mnogi iz drugih generacija pre i posle nje, poslali su poruku podrške ovoj generciji najvećeg holandsksog kluba.

Među njima je i bivši reprezentativac Srbije Marko Pantelić.

Pogledajte spot podrške u prilogu i videćete mnogo poznatih lica.


Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona,   Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.