Slučaj Federer: Zašto je odlučio da se vrati 2017?

Izvor: N1 televizija, 30.Jul.2016, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučaj Federer: Zašto je odlučio da se vrati 2017?

Bivši sleektor švajcarske Dejvis kup slekcije Klaudio Mecadri otkrio je da je Rodžer Federer mogao da se vrati na teren i ove godine.

Švajcarac je u utorak saopštio da propušta ostatak 2016. kako bi zalečio povredu kolena, a Mecadri kaže da je legendarni teniser uvideo da ne može da se kvalifikuje na završni Masters i da je zbog toga odlučio da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ne igra do 2017.

Federer još uvek ima bolove u kolenu. Želeo je da igra US open, ali doktori su mu rekli da s ene vraća na teren tako brzo. Rodžer je mogao da se vrati u Bazelu, ali s obzirom da praktično nije imao šansu da se plasira na završni Masters, odlučio je zajedno sa Ivanom Ljubičićem da produži period van terena i vrati se sledeće godine“, rekao je Mecadri.

On je dodao da Federer planira da igra još barem dve sezone.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

"Federer planira da igra još dvije sezone"

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2016

Bivši selektor švajcarske Dejvis kup slekcije Klaudio Mecadri otkrio je da je Rodžer Federer mogao da se vrati na teren i ove godine...Švajcarac je u utorak saopštio da propušta ostatak 2016. kako bi zaliječio povredu koljena, a Mecadri kaže da je legendarni teniser uvidio da ne može da se kvalifikuje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.