RG - Sten eliminisao Federera!

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG - Sten eliminisao Federera!

Četvrtfinalni duel švajcarskih tenisera Stanislasa Vavrinke i Rodžera Federera pripao je osmom nosiocu na turniru koji je pobedom nad favorizovanim zemljakom dogurao do polufinala Rolan Garosa.

Švajcarski teniser Stanislas Vavrinka prvi je polufinalista ovogodišnjeg Rolan Garosa.

Osmi nosilac na turniru priredio je iznenađenje u četvrtfinalu pošto je za nešto više od dva sata igre >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << eliminisao zemljaka Rodžera Federera rezultatom 3:0 (6:4, 6:3, 7:6).

Meč je obeležila izuzetno loša igra Rodžera Federera što je Sten Vavrinka iskoristio da prvi put u karijeri dođe do polufinala Rolan Garosa.

Sano u trećem setu Federer je uspeo da pruži nešto više i da time doprinese rezultatskoj neizvesnosti ali je potom Vavrinka bio mnogo bolji u taj-brejku pa je zasluženo dobio današnje četvrtfinale "sa nulom".

Protivnik Stanislasa Vavrinke u polufinalu biće bolji iz duela Keija Nišikorija i Žoa Vilfreda Conge.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.