Promenio tabor: Nekada je Maradona navijao za Đokovića, sada za Federera... Šta se dogodilo? (FOTO)

Izvor: BKTV News, 23.Mar.2017, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promenio tabor: Nekada je Maradona navijao za Đokovića, sada za Federera... Šta se dogodilo? (FOTO)

Po mnogima najbolji fudbaler svih vremena, Dijego Armando Maradona, nikada nije krio oduševljenje Novakom Đokovićem, za koga je čak i navijao. Ipak, nedavno su se stavri promenile.

Posle nedavne pobede Federera na turniru u Indijan Velsu, Maradona je na Fejsbuku napisao:

"Moj prijatelj Rodžer Federer, 'gospodar tenisa', vratio se da ispiše istoriju u Indijan Velsu. Čestitke najboljem, ostali >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << - ne postoje..."

Ne tako davno, El Pibe je "vrteo drugu ploču" i pričao da je najbolji - Novak Đoković.

Recimo 2012. godine, Novak i on susreli su se na humanitarnom spektaklu, nakon kog je rekao:

"U Abu DAbiju smo igrali tenis 20 minuta i ja nisam video loptice u tom meču, izgubio sam. Bože, kako igra Novak! Budite ponosni što imate takvog čoveka i sportistu. Skroman je, prirodan, sjajan čovek, velika mi je čast što sam ga upoznao. Ugovorili smo i revanš, ali na mom, fudbalskom terenu!", 'zapretio' je Dijego.

Memorias del Diez y el tenis ? : Maradona habló sobre el día en que conoció a Djokovic → https://t.co/Qv5B3ZLb6G pic.twitter.com/SF0YfTQQRF

Zatim, dve godine kasnije, ponovo je nahvalio Đokovića.

"Neću predati trofej ovde u finalu Dubaija, ali ću biti u loži, nadam se da će u njemu igrati i pobediti Novak. U Abu Dabiju izgubio sam od njega u egzibiciji, ali sećam se i da nisam video loptice koje mi je slao. Međutim, u međuvremenu sam i ja naučio da igram tenis. Sada ga izazivam na fudbalski teren. Pobediću ga, ali u nožnom tenisu (smeh)", uz smeh je tada pričao Maradona i dodao reči hvale (ponovo):

"Izuzetna mi je čast što sam upoznao tako velikog sportistu, sjajnog čoveka, humanitarca. Vi ste srećna nacija kada imate Đokovića, on je jedan od najboljih sportista na svetu."

Pa šta se desilo, Dijego?

DOBRE VESTI: Đoković igra u Monte Karlu!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.