Težak žreb za Orlove - Srbija u grupi sa Hrvatskom!

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2017, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak žreb za "Orlove" - Srbija u grupi sa Hrvatskom!

Muška rukometna reprezentacija Srbije igraće u Grupi A na predstojećem Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, odlučeno je današnjim žrebom.

Jako težak posao očekuje mušku rukometnu reprezentaciju Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, pošto "Orlovi" na današnjem žrebu nisu imali previše sreće.

Srbija je kao jedna od reprezentacija iz trećeg šešira završila u Grupi A >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koja će biti igrana u "Spaladijum Areni" u Splitu, a to znači da će nam rival biti selekcija domaćina!

Pored Hrvatske i Srbije u Grupi A završile su još selekcije Švedske i Islanda što znači da "Orlove" očekuje izuzetno težak posao.

Grupa B: Francuska, Belorusija, Norveška, Austrija;

Grupa C: Nemačka, BJR Makedonija, Crna Gora, Slovenija;

Grupa D: Španija, Danska, Češka, Mađarska;

Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj igra se od 12. do 28. januara 2018. godine, a titulu evropskog prvaka brani selekcija Nemačke.

We know where Europe's top 16 nations will play next January at the Men's #ehfeuro2018!

Which do you think is the "group of death"? pic.twitter.com/WpMwmqHIoy

— EHF EURO (@EHFEURO) June 23, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

‘GRUPA SMRTI’: Žrebom odlučeno da Srbija dobija najteže rivale za Evropsko prvenstvo u rukometu

Izvor: HotSport.rs, 23.Jun.2017

Žrebom u dvorani ‘Vatroslav Lisinski’ u Zagrebu odlučeno je s kim će naši rukometaši boriti na Evropskom prvenstvu 2018. godine.. . Srpska rukometna reprezentacija se našla u grupi A sa domaćinom Hrvatskom, Islandom i Švedskom.. U takozvanoj ‘grupi smrti’ će imati težak posao jer su...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.