Srbija se priprema sa Bosnom za EP u futsalu

Izvor: Blic, 29.Avg.2015, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija se priprema sa Bosnom za EP u futsalu

Reprezentacija Srbije u futsalu početkom septembra imaće dve međunarodne provere u sklopu priprema za evropsko prvenstvo, koje će se sledećeg februara održati u Beogradu. Protivnik Srbije biće selekcija Bosne i Hercegovine.

Prva utakmica u dvorani Šumice u Beogradu igra se 1. septembra, a revanš na istom mestu dan kasnije.

Okupljanje reprezentativac zakazano je za nedelju u beogradskom hotelu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbija.

Pripreme će se obaviti u dvorani Šumice. Prvi meč je na programu 1. septembra u 19.00 sati, a dan kasnije od 15.00 će se igrati revanš.

Reprezentaciji Srbije to će bio peti međunarodni protivnik ove godine u sklopu priprema za naredno Evropsko prvenstvo. U ovoj godini Srbija je igrala sa Holandijom, Italijom, Hrvatskom i Bugarskom.

Spisak igrača koje je pozvao selektor Srbije Aca Kovačević

Golmani: Nikola Josimović (Euromotors, Beograd), Aleksa Antonić (Deus, Sr. Mitrovica)

Igrači: Miloš Stojković (Ekonomac, Kragujevac), Vladimir Lazić (Deus), Mladen Kocić (Nacional, Hrvatska), Miloš Simić (Ekonomac), Aleksandar Živanović (Deus), Nikola Matijević (Ekonomac), Ninoslav Aleksić (Ekonomac), Denis Ramić (Ekonomac), Dušan Milojević (Kalča, Niš), Predrag Jovanović (Ekonomac).

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.