Sale na mukama - Kome će večeras saopštiti da ne ide na EP?

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2015, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sale na mukama - Kome će večeras saopštiti da ne ide na EP?

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević večeras će morati da prelomi koja dvojica od 14 reprezentativaca neće biti u sastavu ekipe na predstojećem Evrobasketu.

Sale Nacionale je odlagao donošenje te odluke koliko god je mogao, ali sada je došlo vreme da se reprezentativcima saopšti kojih 12 košarkaša će predstavljati našu zemlju na Evropskom prvenstvu.

Međutim, Đorđević je u današnjem razgovoru sa novinarima na otvaranju prve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oficijelne prodavnice Košarkaškog saveza Srbije, u megamarketu "Roda" na Novom Beogradu priznao da mu je veoma teško da napravi ovaj izbor.

''Ne dišem dva dana, toliko mi je teško. Igračima će odluka najverovatnije biti saopštena večeras, posle treninga",
istakao je Đorđević, a prenosi ''Mondo''.

Naravno, glavni razlog za ovako veliku dilemu selektora je, pre svega, odličan rad svih igrača tokom priprema i on je još jednom pohvalio odnos reprezentativaca prema svojim obavezama u prethodnom periodu.

Ipak, donošenje odluke su mu otežali i problemi sa povredama pojedinih igrača, poput Bogdana Bogdanovića, kao i neočekivana dešavanja oko nastupa Bobana Marjanovića, koji na zahtev San Antonija, nije mogao na pripreme sa ''Orlovima''.

''Ali, nema veze. I druge reprezentacije imaju tih problema. Idemo na EP da se košarkaški pobijemo sa svima, da se dižemo iz utakmice u utakmicu i da ulazimo u svaki duel kao da je najvažniji'', optimistički je poručio Đorđević.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.