Rukometašice Srbije pobedom startovale na Evropskom prvenstvu

Izvor: Telegraf.rs, 04.Dec.2016, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Srbije pobedom startovale na Evropskom prvenstvu

Ženska rukometna reprezentacija Srbije pobedila je Sloveniju sa 36:34 na startu Evropskog prvenstva u Švedskoj.

Veoma vredna pobeda naših devojaka koja će im podići samopouzdanje pred nastavak takmičenja. Sanja Radosavljević je dala osam golova, a Katarina Krpež Šlezak i Gordana Pop Lazić dale su šest.

Sledeći meč rukometašice igraju protiv Španije u utorak.

Utakmica je bila neizvesna >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << do samog kraja iako je Srbija u prvom poluvremnu vodila sa 9:5.

Međutim, Slovenke su uspele da se vrate u meč i da povedu 15:16, ali je Srbija sa dva gola uspela da ode na poluvreme sa prednošću 17:16.

U nastavku igre rasplamsala se borba, a naše devojke su ponovo došle do tri gola prednost 27:24, a malo kasnije i 32:29.

Ali, Slovenke u neverovatnom finišu dolaze do izjednačenja 32:32.

Posle tajm auta Srbija se uzdigla i uspela da sa četiri gola reši ovaj meč.

Foto: Rukometni savez Srbije

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bravo, devojke! Srbija pobedom započela Evropsko prvenstvo! (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2016

Ženska rukometna reprezentacija Srbije uspešno je startovala danas na Evropskom prvenstvu!..U prvom kolu Grupe A Evropskog prvenstva u Švedskoj, reprezentativke Srbije danas su savladale selekciju Slovenije rezultatom 36:34!..Izabranice Dragice Đurić imale su u najvećem delu meča rezultatsku prednost,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.