Reprezentativci Hrvatske stigli u Zagreb, doček na aerodromu! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2016, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reprezentativci Hrvatske stigli u Zagreb, doček na aerodromu! (video)

Posle sinoćnjeg šoka i brojnih kritika na račun selektora Ante Čačića, hrvatski navijači su danas ipak uputili jasnu podršku svom nacionalnom timu.

Večeras oko 20 časova, reprezentacija Hrvatske vratila se sa Evropskog prvenstva, a kako prenose hrvatski mediji, srdačno je dočekana od strane više od hiljadu svojih navijača.

Podsetimo, Hrvati su sinoć šokantno eliminisani sa EP, posle poraza od Portugala u osmini finala, golom Rikarda Kvarežme >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tri minuta pre kraja drugog produžetka.

I sinoć i tokom dana je bilo mnogo kritika na račun selektora Čačića, on je kritičarima umeo oštro da odgovori, a na dočeku u Zagrebu je i sam dobio veliku podršku.

''Šampioni, šampioni'' i ''Ne damo te, Čačiću'', skandiralo se na aerodromu, a naredni dani pokazaće koliko će to pomoći Čačiću da i dalje ostane na klupi Hrvatske.

''Bilo nam je jako teško ali sada nam je mnogo lakše kad vidimo naše navijače koji nam šalju ljubav. Mislim da su svi videli da smo bili bolji od Portugala i mogli smo otići puno dalje nego što jesmo'', poručio je reprezentativac Hrvatske Marko Pjaca.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvati klicali fudbalerima po povratku kući: Vi ste naši šampioni! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2016, 00:45

Stotine navijača hrvatske reprezentacije dočekalo je fudbalere na zagrebačkom aerodormu Pleso...Mnogo pre dolaska Srne i njegovih saigrača, aerodorom je bio dobro ispunjen onima koji su želeli da se zahvale svojim idolima za sve što su pokazali u Francuskoj...- Šampioni, šampion - pevalo se na...

Nastavak na Telegraf.rs...

Ronaldo: Kako da se radujem, kad moj brat plače

Izvor: N1 televizija, 27.Jun.2016

Reprezentacija Portugalije je u osmini finala pobedila Hrvatsku golom Rikarda Kvarežme u finišu drugog produžetka...Iskusni napadač Bešiktaša je naterao suze na oči Luke modrića i njegovih saigrača, a prvi koji je pokušao da uteši zvezdu Real Madrida bio je Kristijano Ronaldo...Portugalcu...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.