Izvor: HotSport.rs, 10.Okt.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUKOMETAŠICE UVERENE U TRIJUMF: Znamo kako igraju Italijanke, neće biti problema

Selektor ženske rukometne reprezentacije Saša Bošković sa dosta optimizma dočekuje meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Italijom.

Utakmica se igra u nedelju od 17 časova, u Italiji, u Andrei, u okviru drugog kola kvalifikacija za Šampionat ‘Starog kontinenta.
-Nedeljna utakmica sa Italijom paktično nas 90 odsto vodi u Švedsku, jer smo Ukrajinu dobili sa devet golova razlike i zbog toga nam je to jako bitna utakmica. Neće biti lako jer igramo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pred njihovom publikom, ali mi smo se dobro spremili. Kako vidim, devojke su spremne, nema opuštanja i očekujemo pobedu – poručio je Bošković.
Golman Jovana Risović smatra da Srbija treba da odigra pametno na ovom gostovanju.
-Htela bih da se zahvalim devojkama na pobedi u četvrtak. Očekuje nas utakmica sa Italijom, ukoliko budemo igrale pametno smatam da ćemo iz te utakmice izaći sa pozitivnim rezultatom- rekla je Risovićeva.
Katarina Liščević ističe da im je poznato kako igraju Italijanke i da zato ne očekuje nikakav problem. 
-Očekuje nas isti sastav kao na Mediteranskim igrama, tako da većina devojaka zna kako igraju. Pripremili smo se dobro i nadam se pobedi-poručila je Liščevićeva.
The post RUKOMETAŠICE UVERENE U TRIJUMF: Znamo kako igraju Italijanke, neće biti problema appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Rat u Ukrajini

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćurčić: Albanija ne sme da bude alibi

Izvor: B92, 10.Okt.2015

Selektor Srbije Radovan Ćurčić rekao je da je došlo do emotivnog pražnjenja posle pobede u Albaniji, ali da to ne sme da bude alibi pred utakmicu s Portugalom...Reprezentacija Srbije dočekuje Portugal u nedelju od 18 časova na stadionu Partizana u okviru poslednjeg kola kvalifikacija za Evropsko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.