Pogba kupio kuću u Barseloni!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2016, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba kupio kuću u Barseloni!

Spekulacije oko odlaska sjajnog Francuza iz redova Juventusa ne prestaju, a sada je i on "začinio" situaciju.

Pol Pogba je ubedljivo najvažniji igrač petostrukog osvajača Serije A, kao i nacionalnog tima Francuske na predstojećem Evropskom prvenstvu. Evropski giganti se već dugo stidljivo raspituju za njegovu cenu, a u torinskom klubu su izričiti da prodaje neće biti.

Ipak, dobro je poznato da klubovima poput Real Madrida i PSŽ-a ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi bio problem da plate enormnih 100 miliona evra za ovakvu klasu od igrača, a u "Staroj dami" bi verovatno dobro razmislili ukoliko stigne trocifrena ponuda.

Sada je i sam Pogba zabrinuo navijače Juvea, nakon što je kupio skupocenu vilu u Barseloni! Time je podgrejao transfer priče oko prelaska u redove španskog šampiona, a poznato je da je ovaj 23-godišnjak veliki ljubitelj stila igre tima sa "Nou Kampa".

Agencija "Proto Group Ltd", čiji je Pogba klijent, tvrdi da ova kupovina nema veze sa profesijom kojom se Francuz bavi i da je to "čisto estetsko ulaganje".

"Ista situacija se desila i sa Leom Mesijem koji je pazario penthaus u Parizu pre nekoliko nedelja, kao i sa Kristijanom Ronaldom, koji je, takođe, kupio penthaus u Njujorku nedavno", istakli su iz ove agencije.

Da se situacija "zagreje" još više, italijanski mediji navode da se ovo odvilo upravo kada je Pogba prestao da plaća rentu za svoju kuću u Torinu. Videćemo tokom narednog prelaznog roka da li ima istine u ovim spekulacijama.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.