Orlovi ubedljivi u pripremnom susretu sa Mađarskom

Izvor: RTS, 02.Avg.2015, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" ubedljivi u pripremnom susretu sa Mađarskom

Reprezentacija Srbije savladala je, bez ikakvih poteškoća, ekipu Mađarske u Kranjskoj Gori sa 81:61. Nemanja Nedović postigao 14 poena, Nikola Milutinov i Nikola Kalinić po 10, a Vladimir Štimac i Luka Mitrović po devet.
Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je u Kranjskoj Gori selekciju Mađarske sa 81:61(18:16, 24:14, 19:13, 20:18), u prvoj pripremnoj utakmici za Evropsko prvenstvo. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Najefikasniji u srpskom timu bio je Nemanja Nedović sa 14 poena, Nikola Milutinov i Nikola Kalinić postigli su po 10, a Vladimir Štimac i Luka Mitrović po devet.
Srpski košarkaši će se sutra ponovo sastati sa Mađarima na istom mestu, a u četvrtak će otputovati u Francusku, gde će igrati na prijateljskom turniru.
Evropsko prvenstvo igraće se od 5. do 20. septembra u Nemačkoj, Letoniji, Hrvatskoj i Francuskoj.
Srbija će u prvoj fazi igrati u Grupi B u Berlinu, a protivnici će joj biti Nemačka, Španija, Turska, Italija i Island.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTOGALERIJA: Orlovi startovali pobedom protiv Mađara

Izvor: HotSport.rs, 02.Avg.2015

Košarkaška reprezentacija Srbije startovala je pobedom u pripremnim mečevima za Eurobasket 2015. . . Najefikasniji među “orlovima” bio je Nemanja Nedović sa 14 poena, a dvocifren je bio još i Nikola Milutinov koji je ubacio 10 poena. Štimac i Mitrović su ubacili po devet poena, Bogdanović...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.