Košarkaši Srbije ubedljivi protiv Mađarske

Izvor: Press, 03.Avg.2015, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Srbije ubedljivi protiv Mađarske

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je sinoć selekciju Mađarske sa 81:61 (18:16, 24:14, 19:13, 20:18), u prijateljskom meču odigranom u Kranjskoj Gori.
     Srbija je uspešno prošla prvi kontrolni meč na pripremama u Sloveniji, uoči predstojećeg prvenstva Evrope. Najefikasniji igrač u srpskom timu bio je Nemanja Nedović sa 14 poena, Nikola Milutinov dao je 10, Vladimir Štimac i Luka >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Mitrović po devet, a Bogdan Bogdanović osam. Selektor Aleksandar Đorđević za ovaj duel odlučio je odmori kapitena Miloša Teodosića, Zorana Ercega, Dragana Milosavljevića i Nemanju Bjelicu. Košarkaši Srbije u Kranjskoj Gori biće još četiri dana, posle čega putuju u Francusku, gde će igrati na truniru protiv domaće reprezentacije i Rusije.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.