Marina Maljković skratila spisak za četiri imena!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2015, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Maljković skratila spisak za četiri imena!

Selektorka ženske reprezentacije Srbije Marina Maljković skratila je danas spisak košarkašica na pripremama za Evropsko prvenstvo za četiri imena.

Srbija se preselila u Beograd na završni deo priprema, a Marina Maljković se sa spiska od 19 igračica, kojima se u nedelju priključila Sonja Petrović, zahvalila na saradnji Biljani Stjepanović, Jovani Vukoje, Aleksandri Stanaćev i Jefimiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Karakašević.

"Ulazimo u završni deo priprema, gde se određene stvari kristalizuju i gde ćemo se maksimalno posvetiti detaljima taktičke prirode. Biljani, Jovani, Aleksandri i Jefimiji se zahvaljujem na dosadašnjem radu.

One su svojim profesionalizmom i vedrih duhom mnogo doprinele od početka priprema da ova reprezentacija dobro živi i sprema se za najveća iskušenja",
rekla je selektorka Maljković za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

U Beogradu rad nastavljaju Milica i Ana Dabović, Tamara Radočaj, Dajana Butulija, Sanja Mandić, Saša Čađo, Aleksandra Crvendakić, Nevena Jovanović, Sonja Petrović, Kristina Topuzović, Danijel Pejdž, Sara Krnjić, Tijana Ajduković i Jelena Maksimović, a ekipi će se uskoro priključiti i Jelena Milovanović koja se trenutno nalazi  na WNBA kampu u SAD.

Srbija će u petak i nedelju od 20.00 u dvorani Šumice odigrati dvomeč protiv Kine, pete reprezentacije na svetu, a publika će moći da gleda te mečeve.

Eurobasket će biti održan u Mađarskoj i Rumuniju od 11. do 28. juna. Srbija će se takmičiti u grupi C sa Hrvatskom, Letonijom, Rusijom i Velikom Britanijom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.