Kurtoa opleo po selektoru

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2016, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurtoa opleo po selektoru

Golman reprezentacije Belgije nije bio zadovoljan kako je njegova reprezentacija igrala danas, a uperio je prstom u jednog čoveka.

Belgijanci su večeras poraženi u četvrtfinalu Evropskog prvenstva od Velsa, iako su bili favoriti. Po mnogima je tragičar trener - Mark Vilmots.

Svi su ljuti na njega, sumnja se da su pojedini fudbaleri istakli veliko nezadovoljstvo povodom taktike koju je koristio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Jedan od njih svakako jeste Tibo Kurtoa.

"Veoma sam razočaran. Već sam izgubio u finalu Lige šampiona, ovo je još gori osećaj.

Ovo je isti slučaj kao protiv Italije, isti problem. Igrali smo sa istom taktikom i ponovo smo bili u problemu
", rekao je Tibo Kurtoa koji je očigledno veoma besan na selektora Vilmotsa.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Konte se "bacio" na pevanje (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2016

Trener italijanske reprezentacije i londonskog Čelsija, okušao se u pevačkim vodama...Večeras od 21h nas očekuje fudbalski spektakl. Nemačka i Italije će odmeriti snage u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Francuskoj...Čini se da trener "Azura" ne preza od "Pancera", kako je pred kamerama, u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.