Hrvatska tragedija u jednoj rečenici - Ovako je komentator HRT-a odjavio meč (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2016, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska tragedija u jednoj rečenici - Ovako je komentator HRT-a odjavio meč (video)

Fudbalska reprezentacija Hrvatske u subotu je eliminisana sa Evropskog prvenstva u Francuskoj, a evo kako je komentator HRT-a odjavio meč osmine finala sa Portugalom.

Uprkos sjajnim partijama koje su reprezentativci Hrvatske pružili u grupnoj fazi Evropskog prvenstva, "Vatreni" su u subotu eliminisani sa turnira usled poraza od Portugala.

Pitanje pobednika u duelu Hrvatske i Portugala palo je u produžecima, a jedini gol na utakmici postigao je Rikardo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kvaresma u 27. minutu produžetaka.

Susret osmine finala nije nam doneo fudbal kakav smo očekivali ali se mora priznati da su Hrvati, barem po broju stvorenih prilika, više zaslužili plasman u četvrtfinale.

Neuspeh "Vatrenih" pogodio je sve ljubitelje fudbala u Hrvatskoj, a evo kako je na Hrvatskoj radio-televiziji komentator odjavio jučerašnju utakmicu.


Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(VIDEO) PRIZNANJE HEROJA POLJSKE: Gledao sam kada mi je otac ubio majku

Izvor: Kurir, 26.Jun.2016

...Iskusni, 30-godišnji krilni fudbaler je u detinjstvu prisustvovao porodičnoj tragediji, ali je pronašao snage da se posveti sportu i izgradi blistavu karijeru..Jakub Blažčikovski je otkrio da je prisustvovao tragediji u kojoj je njegov otac ubio njegovu majku..Kuba je imao deset godina kada je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.