Gomeš predstavljen u Barseloni (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gomeš predstavljen u Barseloni (foto)

Portugalski fudbaler Andre Gomeš od danas je i zvanično novi igrač Barselone.

Portugalski fudbaler Andre Gomeš od danas je i zvanično novi igrač Barselone.

Prelazak Gomeša iz Valensije u Barselonu najavljen je prošle nedelje, a on je danas završio sve formalnosti i potpisao petogodišnji ugovor sa klubom sa "Nou Kampa".

Nakon potpisivanja ugovora Gomeš je predstavljen i navijačima. Istakao je da je dolazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Barselonu "ispunjenje sna".

Gomeš, koji je sa Portugalom osvojio titulu šampiona na nedavno završenom Evropskom prvenstvu, proveo je sezonu 2014/15. na pozajmici u Valensiji kao igrač Benfike, pre nego što je prošlog leta potpisao ugovor sa tim klubom.

On je u 78 nastupa za Valensiju postigao devet golova.

LIVE: After the Camp Nou Platea, @aftgomes heads towards the Miniestadi https://t.co/uXivkhr62q #AndreGomesFCB pic.twitter.com/vbRjQukLQQ

— FC Barcelona (@FCBarcelona) 27. јул 2016.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Andre Gomeš zvanično u Barsi

Izvor: B92, 27.Jul.2016

Portugalski fudbaler Andre Gomeš zvanično je postao igrač Barselone...Prelazak Gomeša iz Valensije u Barselonu najavljen je prošle nedelje, a on je u sredu završio sve formalnosti i potpisao petogodišnji ugovor sa klubom sa Nou Kampa...Nakon potpisivanja ugovora Gomeš je predstavljen i navijačima....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.