Gečevski rekao zbogom, Rabotnički proslavio 70 godina protiv Fenera! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2016, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gečevski rekao zbogom, Rabotnički proslavio 70 godina protiv Fenera! (foto)

Skopski košarkaški klub Rabotnički proslavio je večeras 70 godina postojanja revijalnom utakmicom s vicešampionom Evrope, turskim Fenerbahčeom.

Utakmica u dvorani "Boris Tajkovski" prisustvovalo je oko 7.000 gledalaca, a prema makedonskim medijima, puna dvorana na nekoj košarkaškoj utakmici u Makedoniji nije vidjena još od kvalifikacija reprezentacije za Evropsko prvenstvo u Zagrebu.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << početku meča grupa navijača turskog tima je transparentom čestitala 70. rodjendan najtrofejnijem makedonskom klubu.

Fenerbahče predvodjen trenerom Željkom Obradovićem dominirao je i pobedio s ubedljivih 92:60, ali bez obzira na poraz domaćeg tima navijači Rabotničkog su uživali u košarci i potezima Bogdana Bogdanovića, Pere Antića, Luidjija Datomea, Jana Veseleg i drugih košarkaša.

Na utakmici s Fenerbahčeom od profesionalnog bavljenja košarkom se oprostio jedan od najboljih makedonskih košarkaša Todor Gečevski koji je protiv turskog šampiona postigao poslednji zvanični koš.


Gečevski je u igru ušao na kratko pred kraj drugog poluvremena, postigao koš, a publika ga je ispratila ovacijama.

İlk yarıdan kareler... #Fenerbahçe pic.twitter.com/hbwwD18Fjg

— Fenerbahçe Basketbol (@FBBasketbol) 30. септембар 2016.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rabotnički proslavio 70 godina postojanja

Izvor: B92, 01.Okt.2016, 23:24

Skopski košarkaški klub Rabotnički proslavio je 70 godina postojanja revijalnom utakmicom s vicešampionom Evrope, turskim Fenerbahčeom...Utakmica u dvorani "Boris Tajkovski" prisustvovalo je oko 7.000 gledalaca, a prema makedonskim medijima, puna dvorana na nekoj košarkaškoj utakmici u Makedoniji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.