Zvezda - Valensija 0:0

Izvor: Mondo, 30.Okt.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Valensija 0:0

U Areni je počela utakmica 3. kola D grupe Evrolige, izuzetno značajna i za crveno-bele i za goste iz Španije...

Košarkaši Crvene zvezde, posle ohrabrujućeg starta u Evroligi i pobede nad Galatasarajem, a potom neprijatnog poraza od takoreći autsajdera Neptunasa u Litvaniji, imaju težak zadatak ovog četvrtka uveče.

Crveno-beli se u 3. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kolu Grupe D sastaju sa jakom Valensijom, osvajačem Evrokupa 2013/14, koja mora da se "vadi" pred Delijama, jer za sada ima samo poraze, od Olimpijakosa kod kuće i Galate u gostima.

Naši reporteri su u "Kombank areni" - budite uz MONDO, pratićemo događaje uživo, a posle vas očekuju izjave, komentari, fotke, video snimci.

U Grupi D, u petak, sastaju se Neptunas - Olimpijakos i Laboral Kuća - Galatasaraj. Olimpijakos ima dve pobede, Valensija dva poraza, ostali su polovični.

Košarkaši Valensije i Crvene zvezde izašli su na zagrevanje nešto pre 18 časova i tada su se čuli sporadični zvižduci na račun bivšeg kapitena Partizana, Vladimira Lučića, koji se oporavio od serije povreda zbog kojih nije igrao ni letos za Srbiju i koji će, po svemu sudeći, nastupiti za ekipu Velimira Perasovića.

Međutim, kada se dvorana napunila i kada su košarkaši gostujućeg sastava izašli na "zvanično" zagrevanje, usledile su glasnije i oštrije uvrede na Lučićev račun.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Sudeći po tome kako su se popunjavale tribine u "Areni", za očekivati je bilo da do 19 časova budu dupke pune, ali se to ipak nije dogodilo. Ostao je prazan određeni broj sedišta u "golubarniku", iza jednog od koševa.

Naš fotoreporter bio je u Areni još u četvrtak u toku dana i zabeležio zanimljive kadrove sa poslednjeg treninga Zvezdinih "čirlidersica".

Podsetimo da su navijači Zvezde prošle sezone postavili rekord ULEB takmičenja sa posetom od 24.232 gledaoca na utakmici protiv Budiveljnika, a potom zauzeli i drugo mesto na toj listi sa 22.736 ljudi, koliko je posmatralo meč protiv Uniksa.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

UŽIVO: Zvezda - Valensija

Izvor: Mondo, 30.Okt.2014

Crveno-beli imaju dobijenu važnu utakmicu 3. kola D grupe. Nakon treće četvrtine vode 65:42 (21:16, 18:10, 26:16)!..Košarkaši Crvene zvezde, posle ohrabrujućeg starta u Evroligi i pobede nad Galatasarajem, a potom neprijatnog poraza od takoreći autsajdera Neptunasa u Litvaniji, imaju težak zadatak...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.