Tri tima čekaju poraz Darušafake za plasman u četvrtfinale Evrolige

Izvor: MozzartSport.com, 22.Mar.2017, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri tima čekaju poraz Darušafake za plasman u četvrtfinale Evrolige

To su Fenerbahče, Baskonija i Panatinaikos

Prvi dan 27. kola je odigran, a sada je jasno da su Fenerbahče, Baskonija i Panatinaikos jednom nogom u TOP 8. Da bi i matematički ušli u četvrtfinale treba im pobeda CSKA protiv Darušafake u Moskvi u sredu od 17 časova.

Panatinaikos i Baskonija su danas zabeležili pobede, Fenerbahče je kiksnuo, ali će sutra sve tri ekipe navijati za prvaka Evrope da bi se i zvanično plasirali u dalji tok takmičenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
PAO i Baskonija imaju sada skor 16-11, dok je Dačka na 13-14 i turski sastav neće moći da ih stigne ako izgubi u Moskvi. Jer, imaće tri kola do kraja ligaškog dela, sa istom tolikom razlikom u pobedama, ali i slabijim međusobnim skorom od Baskonije i Panatinaikosa i četiri pobede manje od Fenera.

Takođe, Zvezda eventualnom pobedom nad Olimpijakosom ide na 16-11, ali u poslednjem kolu ide na noge Darušafaki tako da neće matematički proći dalje čak iako Dačka izgubi u Moskvi, a crveno-beli dođu do trijumfa nad Pirejcima.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.