HRABRO I MUŠKI Simonović smatra da je meč prelomio prekid serije Reala

Izvor: Blic, 28.Nov.2015, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRABRO I MUŠKI Simonović smatra da je meč prelomio prekid serije Reala

"Grotlo" Pionira progutalo je Madriđane u utakmici sedmog kola Evrolige (94:88) a igrač crveno-belih, Marko Simonocić je rekao kako su meč odigrali hrabro i muški kad god bi Real napravio seriju.

"Velika utakmica i još veća pobeda protiv prvaka Evrope. Mislim da smo igrali sjajno, timski. Odoleli smo svakom njihovom napadu i naletu. Kad god su imali neku seriju mi smo to hrabro, onako muški i uz pomoć publike naravno, zaustavili. Znali smo da su oni u teškoj situaciji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pa su bili zbog toga i dodatno opasni. Mi smo ih malo uveli u problem, pošto su oni tim koji se bori za titulu a ne ulazak u Top 16, ali to nije naša stvar. Mi idemo dalje, čeka nas Cibona", izjavio je Simonović nakon meča.

Crveno-beli košarkaši su tokom meča imali turbulencije, u jednom trenutku plus 10, a potom minus 10, a Simonović smatra da je to zbog činjenice da je ekipa jako mlada.

"Mi imamo mladu ekipu, pa je sasvim normalno da ima tih padova u igri. Problem je što smo mi tek dva dana trenirali, da kažem kompletni, fale nam još Luka i Danguba. Uostalom znate kakvih problema sve imamo. Sjajni su momci sjajno su ovo izneli. Ključ meča je bila odbrana. Morate prvo da odbranite da bi napali. Zaustavili smo njihove šutere. Ja se osećam super. Vidim da su se danas prilepili na mene, ali super, bilo je dosta prosotra za mog brata Cirbesa", rekao je on za kraj.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.