EL: Kokoškov predaje na klinici

Izvor: B92, 01.Apr.2015, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Kokoškov predaje na 'klinici'

Pomoćni trener Orlando Medžika i selektor Gruzije Igor Kokoškova biće jedan od predavača na tradicionalnoj Međunarodnoj trenerskoj klinici Evroligi.

Završni turnir elitnog takmičenja ove sezone igra se u Madridu od 14. do 17. maja, a specijalizona klinika biće održana u poslednja dva dana održavanja fajnal-fora.

Pored Kokoškova predavanja u Madridu održaće i Teri Porter, nekadašnja zvezda Portland Trejlblejzersa i trener Milvoki Baksa i Finiks Sansa, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trener Milana Luka Banki i Sito Alonso, trener Bilbaa.

Kokoškov je trenersku karjeru počeo na Beogradskom univerzitetu, da bi 1999. godine počeo da radi kao asistent u Mizuriju. Zatim je tri godine taj posao obavljao u Los Anđeles Klipersima, a 2008. postao je selektor Gruzije.

Pre trenutnog zaposlenja u najjačoj ligi sveta Kokoškov je bio pomoćnik glavim trenerima Klivend Kavalirsa i Finiks Sansa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.