EL: Kokoškov predaje na 'klinici'

Pomoćni trener Orlando Medžika i selektor Gruzije Igor Kokoškova biće jedan od predavača na tradicionalnoj Međunarodnoj trenerskoj klinici Evroligi.

Izvor:

Sreda, 01.04.2015.

17:42

Default images
StarSport

Završni turnir elitnog takmičenja ove sezone igra se u Madridu od 14. do 17. maja, a specijalizona klinika biće održana u poslednja dva dana održavanja fajnal-fora.

Pored Kokoškova predavanja u Madridu održaće i Teri Porter, nekadašnja zvezda Portland Trejlblejzersa i trener Milvoki Baksa i Finiks Sansa, trener Milana Luka Banki i Sito Alonso, trener Bilbaa.

Kokoškov je trenersku karjeru počeo na Beogradskom univerzitetu, da bi 1999. godine počeo da radi kao asistent u Mizuriju. Zatim je tri godine taj posao obavljao u Los Anđeles Klipersima, a 2008. postao je selektor Gruzije.

Pre trenutnog zaposlenja u najjačoj ligi sveta Kokoškov je bio pomoćnik glavim trenerima Klivend Kavalirsa i Finiks Sansa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: