EL Fantazi - Vreme je da se Ertel probudi (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2016, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL Fantazi - Vreme je da se Ertel probudi (foto)

Nema stajanja u Evroligi, večeras su na programu četiri meča četvrtog kola, a to znači i nova prilika da osvojite vredne nagrade.

FantasyNova je danas izašla sa ponudom u kojoj su tri igre koje sadrže večerašnje evroligaške okršaje, mi ćemo okušati sreću u onoj gde je učešće 50 dinara i gde će nagradni fond od 2000 dinara podeliti najboljih pet takmičera.

Nema se vremena za podrobniju analizu, te odmah prelazimo na sastavljanje tima, pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << toga ćemo vas samo podsetiti koje utakmice su na programu.

CSKA - Uniks (19h)

Darušafaka - Efes (19:15)

Armani - Real Madrid (20h)

Baskonia - Olimpijakos (21h)


PG  - "Oživljvamo" Tomu Ertela, koji je, verovali ili ne, u minusu! Osetno mu je pala cena (4.8) zbog slabijih izdanja, reč je o odličnom plejmejkeru, zasignurno kvalitetnijim od svih potencijalnih večerašnjih takmaca.

SG - Na beku idemo za "sve pare", Nando De Kolo (8.6) retko kada izda, računamo i da je kod sudija zaštićen kao beli medved, da je često na liniji za slobodna bacanja odakle retko greši, pa računamo na 20-ak poena od Francuza.

SF - Ni sa 'trojkom' nećemo da štedimo, uzimamo Alesandra Đentilea (6.6) iz Armanija, cenimo da će biti glavna napadačka opcija 'Manekena' protiv Reala večeras u Milanu.

PF -  Efesov Derik Braun (5.2) je mnogo bolji igrač nego što to kazuju brojke iz statističkoh kolona u dosadašnjem toku sezone, probudio se protiv CSKA u prošlom kolu i računamo da je uhvatio ritam.

C  - Na petici ćemo probati sa Kemom Birčom iz Olimpijakosa. Razlog je što nasm se sviđa njegova cena (4.2) i što je najskuplji centar u ponudi Andrea Barnjani očajan defanzivac.

G - Serhio Ljulj (6.8) jer Real Madrid radi na njegov pogon i zato što igra svaku utakmicu bar 30 minuta uz apsolutnu slobodu u igri.

F - Entoni Rendolf je dabl-dabl mašina, a kada vidimo da mu je cena samo 5.2, ne možemo da odolimo da krilnog centra koji je stigao letos u Real iz Lokomotive Kubanj ne uvsrtimo u tim.

UTL - Adam Hanga zbog relativno pristojne cene (5.8) i svestranosti ima džokerske predispozicije, pa sa univerzalcem Baskonije zatvaramo krug.

Ako misite da možete bolje, pozivamo vas da 'izađete na crtu'. Uslov za igru je da ste punoletni, a novac za učešće uplaćujete u najboližoj Soccer kladionici.

Srećno!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.