CSKA u poslednjoj sekundi srušio Baskoniju, Fenerbahče se prošetao Atinom

Izvor: Press, 21.Apr.2017, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CSKA u poslednjoj sekundi srušio Baskoniju, Fenerbahče se prošetao Atinom

Košarkaši CSKA savladali su Baskoniju 84:82, poenima Kajla Hajnsa sa linije za slobodna bacanja u poslednjoj sekundi, za 2-0 u polufinalu plej-ofa Evrolige.
foto: novosti.rs
Košarkaši CSKA i Fenerbahčea nalaze se na korak od plasmana na Fajnal-for Evrolige, pošto su poveli sa 2:0 protiv Baskonije, odnosno Panatinaikosa, u plej-of >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << seriji.
Prvak i viceprvak Evrope ostvarili su trijumfe posle drame, prvo je CSKA slavio protiv Španaca 84:82 u Moskvi, a potom je ekipa Željka Obradovića došla do drugog brejka u Atini 80:75.

CSKA je trijumfovao poenima Kajla Hansa sa linije penala sekund pre kraja, nakon što je Amerikanac fauliran posle skoka i promašaja Miloša Teodosića.

Teodosić je, kao i u prvom meču, bio zapažen sa 16 poena i osam asistencija, dok je kod gostiju Rodrig Bobua postigao 21.

U OAKA dvorani drugi put u tri dana najbolji pojedinac bio je Bogdan Bogdanović sa 25 pogodaka, osam skokova i šest asistencija, Ekpe Judo dodao je 22, Nikola Kalinić sedam, a 22 poena je dao plej Panatinaikosa Majk Džejms.

Serija se sada seli u Istanbul i Vitoriju, utakmice su na programu u utorak, pa CSKA i Fenerbahče imaju prve "meč lopte" za Fajnal-for.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.