Barcokas: Zvezda je veoma jaka! Potpuno promeni lice kada igra pred svojih 20.000 navijača

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2016, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barcokas: Zvezda je veoma jaka! Potpuno promeni lice kada igra pred svojih 20.000 navijača

Grk je potvrdio da Barselona dolazi u Beograd bez četvorice važnih igrača - Huana Karlosa Navara, Džastina Doelmana, Peterija Koponena i Šejna Lavala, javlja Eldija

Govoreći pred duel Evrolige između Crvene zvezde i Barselone koji se igra u sredu od 19 časova u Beogradskoj areni, trener Blaugrane Jorgos Barcokas istakao je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da će njegova ekipa morati da se fokusira na utakmicu u veoma teškom okruženju za igru.

Dodao je da crveno-beli imaju dobru odbranu, te da imaju potpuno drugačije lice kada igraju pred svojom publikom.

"Igraćemo u jako teškom okruženju pred 20.000 ljudi, tako da moramo da budemo fokusirani, da kontrolišemo emocije i igramo našu košarku. Ovo je jedno od najtežih gostovanja, ako ne i najteže. Protivnik je jako dobar, borben, ne odustaje do kraja. Govorimo o veoma jakom timu, ali i veoma teškom ambijentu", podvlači Grk atmosferu Zvezdinih navijača.

Barcokas je istakao da je Arena jedno od najtežih gostovanja u Evropi.

"Gledao sam utakmice. To je velika hala, mnogo je ljudi,  ali to je deo sporta. Moraćemo da uživamo u tome. Veoma su agresivni u odbrani i promene lice kada igraju na svom terenu. Moramo sa tim da se izborimo, da budemo oprezni kako dodajemo loptu, da kontrolišemo emocije", rekao je Barcokas i potvrdio da u Beogradu neće igrati Huan Karlos Navaro, Džastin Doelman, Peteri Koponen i Šejn Laval, javlja eldia.es.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barcokas: Zvezda se pokazala u Turskoj, biće teško

Izvor: B92, 25.Okt.2016

Trener Barselone Jorgos Barcokas kaže da njegov tim čeka izuzetno težak meč u Evroligi...Barsa u sredu od 19h gostuje Crvenoj zvezdi u Kombank areni, a Barcokas ističe da će uz odliačn tim Zvezde veliki problem za njegove igrače biti i atmosfera u Beogradu...„Moraćemo da se borimo jer je ovo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.