Rame uz rame sa afirmisanim zvezdama: Talenti dobili šansu da predstavljaju Srbiju na Eurosongu

Izvor: Scandal.rs, 06.Nov.2014, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rame uz rame sa afirmisanim zvezdama: Talenti dobili šansu da predstavljaju Srbiju na Eurosongu

Kompozitor Vladimir Graić krenuo je u potragu za talentovanim ljudima koji su spremni da budu predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije 2015.

Nakon što je Medijski javni servis Srbije potvrdio učešće Srbije na predstojećoj 60. Pesmi Evrovizije, saopšteno je i da će kompozitor pesme koja će se čuti u Beču biti Vladimir Graić.

Vladimir Graić, koji je kao kompozitor već pobedio na Evrosongu 2007. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << godine, kada je Marija Šerifović otpevala njegovu kompoziciju „Molitva”, sada ćekomponovati tri numere, od kojih će pobednička predstavljati Srbiju u Beču 2015.

Izvođači te tri kompozicije još uvek nisu poznati, ali se na odabiru kandidata užurbano radi. Dva izvođača biće afirmisani pevači, ali će šansu u finalnoj večeri izbora predstavnika Srbije dobiti i jedan neafirmisani talentovani izvođač.

U prvoj fazi, svi zainteresovani kandidati koji su državljani Republike Srbije i nisu mlađi od 16 godina, treba da pošalju svoje podatke i video snimak interpretacije domaće pop/rok pesme, u trajanju do 1 minuta na mejl adresu evrovizija@vladimirgraic.com.

Prijave traju od danas do 10. novembra. Posle toga slede i audicije, koje će biti održane u šest gradova Srbije. Gradovi održavanja audicija su: Niš, Zaječar, Kragujevac, Užice, Novi Sad i Beograd, a datumi, termini i lokacija svake audicije biće objavljeni naknadno.

Velika šansa pružena je talentovanim ljudima širom Srbije, a jedan od njih će se rame uz rame takmičiti sa dve afirmisane zvezde u finalnoj emisiji u februaru 2015. godine, uživo na RTS-u.

Odluku o tome ko će Srbiju predstavljati na Evrosongu 2015. godine doneće gledaoci svojim glasovima.



Izvor: RTS

Foto: Screenshot

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Audicija za predstavnika na Evrosongu 2015. u Zaječaru

Izvor: Bor030.net, 06.Nov.2014

Nakon što je Medijski javni servis Srbije potvrdio učešće naše zemlje na 60. festivalu za Pesmu Evrovizije, saopšteno je da će kompozitor pesme koja će se čuti u Beču biti Vladimir Graić, koji je 2007. godine komponovao pesmu Marije Šerifović “Molitva”. Iz RTS-a ističu da će se za...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.